Elke werkdag bereikbaar van 8 tot 18 uur

Over ons

Welkom bij BV Bloro, uw vertrouwde partner voor vloerwerken in Menen en omstreken. Met een indrukwekkende staat van dienst van 35 jaar, leidt zaakvoerder Wim ons bedrijf met expertise en passie. Samen met zijn zoon Thomas, die zelf al 15 jaar ervaring heeft, vormen zij een dynamisch duo in de sector. Als bedrijf met een solide achtergrond van 25 jaar streven wij ernaar om hoogwaardige vloer-, klinker- en faiencewerken te leveren.

Wij begrijpen dat tegels niet zomaar bouwmaterialen zijn; ze vormen de identiteit van uw woning, terras of oprit. Daarom streven wij ernaar om niet alleen vloeren te leggen, maar om karakter toe te voegen aan uw leefruimtes. Onze expertise ligt in het werken met diverse duurzame materialen en het vermogen om deze op unieke wijze te combineren. Het resultaat? Een vloer die niet alleen mooi is om naar te kijken, maar ook jarenlang meegaat.

Wat ons onderscheidt van de rest is onze toewijding aan kwaliteit en klanttevredenheid. Bij BV Bloro kunt u rekenen op vlotte en professionele service, zowel voor tegelwerken binnen als buiten. Of u nu een nieuwe vloer in uw woonkamer wilt laten leggen of uw terras wilt vernieuwen, wij staan voor u klaar met deskundig advies en vakmanschap.

Kies voor BV Bloro en geef uw ruimtes de uitstraling die ze verdienen. 

.